- Adtour 2014 Grecia Turcia Croatia - http://www.adtour.ro -

Hotel Adam & Eve 5* Belek Antalya

[1] [2] [3] [4] [5]

Localizare: la 1 km de statiunea Belek.
Durata transfer: 45 minute.
Plaja: privata, cu nisip.
Facilitati hotel: restaurant principal, sapte restaurante a la carte, cinci baruri tematice, patiserie, camera de joaca, discoteca, magazine, piscina interioara, piscina exterioara, tobogane acvatice, restaurant pe plaja, miniclub si piscina interioara speciala pentru copii, centru de fitness, pilates, yoga, masaj, tratamente cosmetice, centru Spa, tenis, tenis de masa, hamam, sauna, baie de aburi, surf, biliard, baschet, aerobic, parasailing, jet ski, bowling.
Tipuri de camere: camere standard, camere family.
Dotari camere: au o suprafata de peste 60 m2, cu peretii integral acoperiti cu oglinzi pentru a se reflecta marea si padurea (in functie de dispunerea camerei), climatizare, sistem de lumini, Tv plasma, minibar, seif, pat pentru relaxare, terasa, jacuzzi.
Camere family: au peste 150 m2; au aceleasi dotari ca cele ale unei camere standard; au doua camere separate, terasa.

Luna de miere este de neuitat daca este petrecuta in Paradis. Iar Paradisul se afla la Hotelul Adam & Eve. Aici, luna de miere este perfecta! Fie ca alegeti “Angelmoon” sau “Heavenmoon”, veti beneficia de servicii speciale.

Servicii speciale pentru Angelmoon: express check-in, prioritate la rezervarile pentru restaurantul a la carte, asternut din satin, tort in forma logo-ului specific hotelului, sampanie si fructe, jacuzzi, un desert special.
Angelmoon este gratuita pentru toti tinerii casatoriti care aleg sa-si petreaca luna de miere la Hotelul Adam&Eve.

Servicii speciale pentru Heavenmoon: express check-in, prioritate la rezervarile pentru restaurantul a la carte, asternut din satin, tort in forma logo-ului specific hotelului, sampanie si fructe, jacuzzi, un desert special, delicatese din ciocolata; la sosire, veti fi intampinati de Ingerasii hotelului.
Cei care aleg Heavenmoon vor plati suplimentar suma de 155 euro

SERVICII INCLUSE:
• Transport cu avionul, zbor direct Bucuresti – Antalya si retur, compania TAROM;
• 7 nopti cazare cu ultra all inclusive
• Transfer aeroport – hotel – aeroport;
• Asistenta turistica locala.

NU SUNT INCLUSE:
• taxele de aeroport si catering: 95 Euro / persoana (taxele de aeroport sunt informative si pot suferi modificari daca acestea sunt impuse de compania aeriana);
• asigurarea medicala: aproximativ 23 lei / persoana pentru 8 zile (intre 18-60 ani);
• excursiile optionale

PLECARI SAPTAMINALE : LUNI & VINERI