Termeni si conditii

Termenii si conditiile de rezervare se aplica pentru toate serviciile oferite online sau prin e-mail, astfel prin utilizarea website-ului www.adtour.ro si efectuarea unei rezervari, va exprimati acordul implicit ca ati citit si inteles termenii si conditiile prezentate in continuare fara nici o exceptie.

1. www.adtour.ro este site-ul agentiei de turism touroperator AD TOUR, realizat in scopul de a promova ofertele de sejur pentru destinatiile cele mai cautate pe piata de turism din Romania, care face legatura directa intre client si hotelul ales in momentul rezervarii unui serviciu hotelier. Rolul adtour.ro este sa preia informatia de la utilizatorii website-ului si sa o transmita catre hotelul la care se face rezervarea, urmind ca aceasta sa fie confirmata prin e-mail in numele hotelului.

Responsabilitatea acuratetii informatiei pe care o transmiteti prin intermediul adtour.ro hotelului la care doriti sa rezervati va apartine in totalitate; deasemenea hotelurile sint direct responsabile pentru actualizarea informatiilor publicate pe site-ul nostru referitoare la tarife, disponibilitati si conditii speciale ce se aplica in cazul promotiilor din anumite perioade specificate. Adtour.ro nu poate fi facut responsabil pentru erori de type, datorate unor actualizari sau mentenanta website-ului, unor intreruperi sau reparatii, informatii descriptive inexacte, incomplete sau inselatoare corectitudinea acestora fiind exclusiv responsabilitatea hotelului ca de altfel si calitatea serviciilor turistice conform clasificarii acestuia.

Nu este permis de a revinde serviciile oferite de adtour.ro, de a folosi informatiile in alte scopuri, de a copia si monitoriza, reproduce, afisa sau salva continutul site-ului www.adtour.ro

2. Tarifele afisate pe adtour.ro sint in euro de persoana pe zi in tipul de camera specificat. In momentul rezervarii , uneia sau mai multor camere, calculul tarifului total se face in functie de nr de persoane din fiecare camera pentru intregul sejur. Toate tarifele includ TVA si toate taxele locale.

Utilizatorul adtour.ro este informat de suma total ce trebuie achitata pentru rezervarea dorita fara alte costuri sau taxe suplimentare, fapt notificat si in e-mail-ul de confirmare a serviciilor rezervate. Va asiguram ofertele de sejur la cele mai mici tarife disponibile pe piata romaneasca.

3.   Adtour.ro garanteaza utilizatorilor site-uli confidentialitatea datelor personale inclusive datele cardului dvs de credit. Acestea vor fi folosite exclusiv in vederea rezervarii dvs si transmise hotelului, si nu vor fi divulgate unei terte parti fara consimtamintul celui in cauza cu exceptia in care legea prevede punerea la dispozitie a acestora autoritatilor judiciare ale statului roman cu respectarea procedurilor legale in vigoare.

4. Rezervarea serviciilor hoteliere prin www.adtour.ro nu comporta onorarii sau taxe suplimentare adaugate la tariful total confirmat pentru sejurul dvs. Serviciul de rezervare este inclus in acest tarif.

5. Plata cu cardul de credit a serviciilor hoteliere garanteaza rezervarea dvs. Odata efectuata plata adtour.ro va trimite un e-mail de confirmare a rezervarii dvs in care sunt precizate toate detaliile acesteia. Pentru procesarea platilor on-line se va folosi tehnologia protocol SSL (Secure Socket Layer) ce securizeaza si incripteaza informatia referitoare la cardul dvs de credit.

Datele cardului dvs de credit nu vor fi stocate de catre noi. In cazul in care cardul dvs de credit a fost folosit in mod fraudulos pentru a efectua o rezervare prin www.adtour.ro, va rugam sa ne semnalati acest lucru prin e-mail la adresa customer.service@adtour.ro, cu mentiunea credit card fraude. Pentru despagubiri va rugam sa contactati compania emitenta a cardului dvs sau banca al carei client sinteti, pentru a primi procedurile necesare rambursarii sumelor utilizate in mod fraudulos.

Va mentionam ca in cazul in care introduceti eronat date in procesul de rezervare sinteti pe deplin responsabil de orice greseala, fara a avea dreptul sa reclamati despagubiri ca in situatia prezentata mai sus.Va rugam sa verificati cu atentie inainte de rezervare conditiile ofertelor speciale, sau ale anumitor tarife pentru care nu exista posibilitatea de rambursare sau modificare ulterior confirmarii.

6. Conditiile de anulare a unei rezervari deja efectuate prcum si penalitatile percepute sint stipulate pentru fiecare hotel in parte in functie de numarul de zile ramase pina la data de check in. Va rugam verificati aceste conditii inainte de a face rezervarea la rubrica anulari a fiecarui hotel.

Va precizam ca pentru Ofertele speciale, oferte de tip Last minute, Early Booking, in general nu se accepta modificari ale datelor sejurului, numelui sub care a fost facuta rezervarea, iar in caz de anulare a rezervarii nu se ramburseaza contravaloarea sejurului, indifferent de data la care este facuta. Fiecare hotel in parte are propria politica de anulare si/sau neprezentare iar penalitatile difera de la caz la caz. Va recomandam sa cititi cu atentie aceste conditii.

7. E-mail-ul de confirmare a rezervarii dvs si invitatia de a face un comentariu la adresa serviciilor hotelului unde v-ati petrecut sejurul vor fi singurele mesaje trimise catre dvs. In cazul in care doriti sa primiti ofertele speciale postate pe www.adtour.ro va rugam sa va exprimati acceptul prin bifarea casutei de abonare la newsletter.

Comentariile dvs referitoare la sejurul rezervat prin adtour.ro pot fi postate la pagina hotelului respectiv numai in scopul de a informa viitorii turisti referitor la serviciile hoteliere sin u vor fi acceptate recomandari comerciale sau publicitare de orice gen. Ne rezervam dreptul de a afisa partial sau de a refuza postarea comentariilor ce nu indeplinesc aceste conditii sau fac referiri in termeni necivilizati la anumite persoane sau situatii.

Deasemenea nu se accepta un limbaj vulgar sau impertinent. Comentariile dvs reprezinta doar un sondaj de opinie menit sa-i ajute pe utilizatorii adtour.ro in decizia de a alege un hotel sau altul pentru a aprecia nivelul si calitatea serviciilor hoteliere din anumite zone sau destinatii in raport cu altele.

8. Raspunderea adtour.ro stabilita conform termenilor si conditiilor prezentate mai sus este limitata la maxim 85% din suma totala achitata pentru sejurul dvs.conform e-mail-ului de confirmare. Nu putem fi facuti raspunzatori pentru orice pierdere directa sau indirecta de profit, de productie, de creante, de imagine cauzata de inacuratetea informatiilor sau deficienta indeplinirii serviciilor de rezervare peste valoarea acestei sume.

Adtour.ro nu poate fi tras la raspundere pt serviciile executate de hotel, pentru orice pierderi directe sau indirecte cauzate de indeplinirea defectuoasa a acestor servicii , pentru orice costuri suplimentare platite de dvs in conexiune directa sau indirecta cu sejurul dvs. Deasemenea adtour.ro este exonerata de orice obligatie in cazurile de forta majora asa cum sint ele definite in lege.

ORICE INCERCARE DE A ACCESA DATELE PERSONALE ALE ALTUI UTILIZATOR SAU DE A MODIFICA CONTINUTUL SITE-ULUI www.adtour.ro SAU DE A AFECTA PERFORMANTELE SERVERULUI PE CARE RULEAZA SITE-UL www.adtour.ro, VA FI CONSIDERATA O TENTATIVA DE FRAUDA IMPOTRIVA SITE-ULUI www.adtour.ro SI VA DEMARA CERCETAREA PENALA A ACELUIA SAU ACELORA CARE A(U) INCERCAT ACEST FAPT.

9. Litigii – Orice litigiu aparut in legatura cu utilizarea serviciilor adtour, va fi rezolvat pe cale amiabila. In cazul in care nu s-a reusit stingerea conflictului pe cale amiabila, competenta revine instantelor de judecata romane. Fiind de acord cu acesti Termeni si Conditii, clientul isi asuma in totalitate aceste riscuri.

Get Adobe Flash player
Skip to toolbar